Winterpret attracties : Banksy's tentoonstelling in Brussel te zien vlak naast het Sint-Katelijneplein - Banksy Museum Brussels - The World Of Banksy

Winterpret attracties : Banksy’s tentoonstelling in Brussel te zien vlak naast het Sint-Katelijneplein

Winterpret in Brussel op het Sint-Katelijneplein is een jaarlijks festival dat aan het eind van het jaar in Brussel plaatsvindt. Het evenement biedt entertainment en activiteiten voor alle leeftijden, waaronder straatoptredens, ijsspelen, draaimolens, eetkraampjes en ambachtelijke markten. Bovendien is er elke avond muzikaal entertainment. Bezoekers kunnen ook genieten van ijssculpturen en vuurwerk.

De Banksy-tentoonstelling bevindt zich op enkele meters van het Sint-Catharinaplein en het De Brouckereplein en is toegankelijk tijdens het hele Winterpretfestival.

plaisirs d'hiver bruxelles

 

Waarom de tentoonstelling Banksy Brussel bezoeken, met levensgrote werken van de kunstenaar ?

De tentoonstelling Banksy Brussels is een must voor uitzonderlijke reproducties van Banksy’s werk. Deze tentoonstelling is de enige met replica’s op ware grootte, waardoor het een unieke ervaring is. 

De reproducties zijn gemaakt met behulp van street art schildertechnieken om ervoor te zorgen dat de kleuren en texturen zo dicht mogelijk bij de originelen liggen. 

De tentoonstelling is een geweldige manier voor bezoekers om Banksy’s werk te zien en te leren over zijn visie op kunst en maatschappij.

banksy bruxelles plaisirs d'hiver man with dog

Wat stelt Banksy in zijn werk aan de kaak?

In zijn werk stelt Banksy vaak sociale en politieke onrechtvaardigheden aan de kaak. Zijn werk gaat over onderwerpen als oorlog, ongelijkheid en machtsmisbruik. 

Hij heeft ook kritiek op de media, anti-immigratiebewegingen en grote economische groepen. Zijn werken zijn vaak sarcastisch en provocerend en hebben tot doel het publiek aan te moedigen verder te denken dan de vooropgezette ideeën.

Musée Banksy Logo

Tickets en groepsbezoeken zijn hier verkrijgbaar.

Om veilig uw tickets te kopen, klik hier!

Waar is de Banksy-tentoonstelling in Brussel te vinden?

Exacte naam : Banksy Museum

Telefoon : 02/649 49 83

Adres : Lakensestraat 28, 1000 Brussel