The World of Banksy - nu in Brussel. Banksy Expo 2022

PERMANENTE TENTOONSTELLING

LEVENSGROTE RECREATIE
VAN BANKSY’S WERKEN

LAKENSESTRAAT 28, 1000 BRUSSEL

De grootste immersieve tentoonstelling –  Banksy MUSEUM
NU IN BRUSSEL

The World of Banksy Brussels is een tentoonstelling in de unieke lokalen van een voormalig stoffen huis in het centrum van de stad. Place De Brouckere en Place Sainte Catherine liggen op een steenworp afstand van het Banksy Museum.

Banksy I want change Keep your coins

Muren als canvas voor street artiesten

Banksy is zonder twijfel de beroemdste en meest controversiële straatkunstenaar van vandaag. De tentoonstelling wil resoluut laten kennismaken met Banksy en zijn ongewone aanpak aan de hand van de creativiteit die hij in de straten over de hele wereld heeft gelegd. Er was geen sprake van dat het curatorenteam Banksy gewoon in lijsten zou plaatsen. Bezoekers ontdekken de meester van de street art in een uitgebreide en meeslepende ervaring. Het Banksy Museum  blaast de straatcreaties van Banksy nieuw leven in, want vele ervan zijn verdwenen.

…en er is meer aan de hand dan dat!

Een team van internationale street artists (even anoniem als Banksy) kreeg de sleutels van deze magische plek en toverde hem om tot een reis vol verrassingen. Zij zullen u de wereld rondleiden op één enkele plaats. Zorg dat u de tentoonstelling komt bezoeken! Het Banksy Museum bevat ook reproducties van een aantal van zijn studiowerken, alsook geanimeerde visuele elementen en video’s!

Banksy I want change Keep your coins

Bereid uw bezoek voor in de beste omstandigheden

Wij verwelkomen u op een magische plek, vol geschiedenis en geven u de mogelijkheid om Banksy te ontdekken in alle rust en met respect voor de sanitaire regels waaraan wij allen gebonden zijn. Wacht niet langer, boek nu uw tickets!