Rondleidingen met Banksy (scholen, groepen, bedrijven en particulieren)

RONDLEIDINGEN MET BANKSY VOOR SCHOLEN EN PARTICULIEREN

ONTDEK BANKSY TIJDENS EEN RONDLEIDING

Start uw rondleidingen met Banksy hier!

Door de aard van Banksy’s werk kan een groot aantal mensen van verschillende leeftijden De wereld van Banksy – Brussel ontdekken. Of het nu kinderen van de lagere school zijn of tieners van de middelbare school, de ruimte %22La Tentation%22 in de Lakenstraat 28, in het centrum van Brussel, zal groepen en hun begeleiders ontvangen voor een meeslepende rondleiding. Het zal hen ook de gelegenheid geven Banksy en meer dan 130 werken te ontdekken, waaronder zijn beroemdste en de meest recente muurschilderingen. Andere groepen (bedrijven, verenigingen,…) zijn natuurlijk ook welkom om %22La Tentation%22 te bezoeken en zich te laten rondleiden doorheen de Banksy-tentoonstelling in Brussel.

WAT BIEDEN WIJ AAN TIJDENS RONDLEIDINGEN MET BANKSY?

%22La Tentation%22 en The World of Banksy staan tot uw beschikking en bieden u diensten aan die aangepast zijn aan uw behoeften: of u nu deel uitmaakt van een schoolgroep, een kunstschool, een bedrijf of als particulier een rondleiding wenst te organiseren. De volgende uren en diensten zijn beschikbaar:

OPENINGSUREN
Van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 15u
(andere uren op aanvraag)

PRIJS
8€ / persoon (vanaf 10 personen)
1 begeleider gratis per groep van 20 personen

Alle creatieve materialen zijn beschikbaar in de tentoonstelling.

DIENSTEN

Wij bieden 3 opties:

  • Rondleiding
  • Didactische activiteit
  • Creatieve workshop

    Optioneel tussendoortje op aanvraag (fruit, drankje en dessert)

PRIVATISERING VAN DE TENTOONSTELLING

Alle verzoeken om privatisering moeten worden ingediend met behulp van het onderstaande formulier, met zo veel mogelijk details over uw evenement.

HOE DE TENTOONSTELLING ALS GROEP TE BEZOEKEN

Als u contact met ons wilt opnemen om uw bezoek te organiseren en een offerte op te stellen, bel ons dan op (0)2 649 49 83 of vul het onderstaande formulier in.

Zie ook andere praktische informatie hier.

 

CONTACT

Vergeet niet om op uw reizen door Europa en over de hele wereld ook andere tentoonstellingen van Banksy te bezoeken: The World of Banksy Paris, The World of Banksy Barcelona, The World of Banksy Praga, The World of Banksy Milano, The World of Banksy Dubai. Ze hebben allemaal hun eigen identiteit en hun eigen stijl. Ze zijn met zorg op verschillende locaties opgesteld en altijd met het doel om meeslepend te zijn en gewijd aan de meester van de straatkunst.