Banksy Museum: De exclusieve tentoonstelling van Banksy's reproducties in Brussel - Banksy Museum Brussels - The World Of Banksy

Banksy Museum: De exclusieve tentoonstelling van Banksy’s reproducties in Brussel

Het Banksy Museum: De exclusieve tentoonstelling van reproducties van Banksy’s werk in Brussel presenteert het werk van de kunstenaar op een nieuwe manier. Het presenteert reproducties van zijn beroemdste stukken, die voor onbepaalde tijd in het museum worden tentoongesteld.

Banksy Oscar Wilde Reading

Voorstelling van het Banksy Museum Brussel: Wie is Banksy? Wat is zijn werk?

Banksy is een Britse straatkunstenaar, politiek activist, filmmaker en schilder. Hij staat bekend om zijn provocerende straatkunst en subversieve epigrammen.

Banksy’s werk is te zien op muren over de hele wereld. Zijn werk was te zien in talrijke boeken, films en televisieprogramma’s. Banksy’s werk kwam voort uit de undergroundscene van Bristol, waar kunstenaars en muzikanten nauw samenwerkten in multidisciplinaire projecten.

Banksy Museum Brussel, een broedplaats voor kwaliteitsreproducties

Banksy’s werk was te zien op de straten, muren en bruggen van steden over de hele wereld. Zijn satirische straatkunst behandelt zaken als klassenongelijkheid, oorlog, kapitalisme en de algemene kwalen van de samenleving.

Het Banksy Museum in Brussel is een opslagplaats geworden van kwaliteitsreproducties van Banksy’s werk.

Musée Banksy Logo

Tickets en groepsbezoeken zijn hier verkrijgbaar.

Om veilig uw tickets te kopen, klik hier!

Waar is de Banksy-tentoonstelling in Brussel te vinden?

Exacte naam : Banksy Museum

Telefoon : 02/649 49 83

Adres : Lakensestraat 28, 1000 Brussel