Banksy Expo Brussel: Een exclusieve tentoonstelling van reproducties van Banksy's werken in Brussel - Banksy Museum Brussels - The World Of Banksy

Banksy Expo Brussel: Een exclusieve tentoonstelling van reproducties van Banksy’s werken in Brussel

Als u een fan bent van het werk van Banksy, dan mag u deze kans om zijn werk in Brussel te zien niet missen. Zijn beroemde werken zoals ‘Flower Thrower’, ‘Spraycation’ en de werken die hij in Oekraïne maakte in verschillende verwoeste steden worden voor het eerst in België tentoongesteld. 

Deze tentoonstelling is een geweldige manier om een inzicht te krijgen in zijn werk dat u misschien nog niet eerder hebt gezien. Het is ook een kans om te zien hoe hij zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld.

Banksy Expo Brussel: Waarom de rat in Banksy’s tekeningen?

Banksy’s tekeningen zitten vaak vol verborgen boodschappen en symbolen die niet altijd gemakkelijk te ontcijferen zijn. Een van de bekendste symbolen in Banksy’s werk is de rat.

De rat in Banksy’s tekeningen kan worden gezien als een symbool van de arbeidersklasse, of als een symbool van het kapitalisme, of zelfs als een symbool van de kunstenaar zelf.

De rat in Banksy’s tekeningen staat symbool voor de ware aard van ratten. Het zijn sluwe, intelligente en wijze wezens die alles doen om te overleven.

Banksy’s tekening van de rat gaat niet alleen over een dier. Het gaat over de ware aard van ratten en hun relatie met mensen.

 

 

Musée Banksy Logo

Tickets en groepsbezoeken zijn hier verkrijgbaar.

Om veilig uw tickets te kopen, klik hier!

Waar is de Banksy-tentoonstelling in Brussel te vinden?

Exacte naam : Banksy Museum

Telefoon : 02/649 49 83

Adres : Lakensestraat 28, 1000 Brussel